…Navigare necesse est, vivere non est necesse

Γνάιος Πομπήιος

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Oι αράχνες με το πιο θανατηφόρο τσίμπημα!

Αυτά τα 5 είδη αράχνης έχουν καταγραφεί ως τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο, καθώς με ένα μόνο τσίμπημα τους μπορούν μέσα σε λίγες ώρες να σκοτώσουν έναν ενήλικα!

Αράχνη αρουραίος (Rat spider)



Το τσίμπημά της σε σκοτώνει σε ένα 24ωρο ενώ σιγά σιγά σε καταβροχθίζει.  Με το τσίμπημα ρίχνει το θύμα σε βαθύ ύπνο - λήθαργο, ενώ παράλληλα εκχύει τοξίνες που υγροποιούν το σώμα του ώστε να το "ρουφίξει".

Armadeira


Αν σε τσιμπήσει αυτή η αράχνη, δεν θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις ούτε την τελευταία σου επιθυμία-πεθαίνεις εντός 2 ωρών μέσα σε φριχτούς πόνους.

Αράχνη Χιλής (Chilean corner spider)


Το πιο... εξελιγμένο είδος της Armadeira, και πιο επικίνδυνο, καθώς πεθαίνεις σε λιγότερο από μια ώρα μέσα σε φρικτούς πόνους!


Αράχνη Βραζιλίας (Brazilian spider)


Είναι μία από τις πιο επικίνδυνδες! Κάθε δάγκωμα της αράχνης είναι δύο φορές ισχυρότερο από εκείνο της Μαύρης Χήρας και πονάει εξαιρετικά! Η νευροτοξίνη του δηλητηρίου κλείνει τους διακόπτες των λειτουργιών του σώματος σου και η σεροτίνη είναι απασχολημένη, προσπαθώντας να βρει το συντομότερο δρόμο προς τον εγκέφαλο σου. Όταν φτάσει, θα τρέμεις και θα θες να πεθάνεις από τον πόνο! Την αποκαλούν επίσης "η πιο θανατηφόρα αράχνη του κόσμου" καθώς και "η πιο επιθετική αράχνη του κόσμου" όπως επίσης και "γόνος του Σατανά".

Τριχωτή Αράχνη (Hairy spider)

Η χειρότερη από όλες. Σε τσιμπάει και σου παίρνει, το μυαλό, το σπίτι, το αυτοκίνητο, τις οικονομίες σου, την αξιοπρέπεια και ότι άλλο έχεις και όλα αυτά σε λιγότερο από δέκα λεπτά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις